FETTREDUCERING MED KYLA

FETTREDUCERING CRYOLIPOLYSIS - FRYS BORT DITT FETT PERMANENT!

Det finns nu ny behandlingsteknik som kallas Cryolipolysis, det innebär att man kan frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som muskler, nervtrådar samt huden. Fettcellerna tål inte kylas lika bra som övrig vävnad vilket innebär att fettcellerna inträder i Apoptos stadiet. Fettcellerna börjar dö under de närmaste veckorna.

FÖRE OCH EFTER FETTREDUCERING MED KYLA

                         Efter 1 behandling

                         Efter 1 behandling

                         Efter 2 behandlingar

                         Efter 3 behandlingar

 

Så här går fettreducering med kyla till

Youtube från CBS morning.Vi sätter på ett munstycke på de ytor som skall behandlas (max 2 per tillfälle). Vi smörjer in området med kylvätska och ett speciellt membran innan vi sätter på munstycket.
Området som skall behandlas sugs in i kammaren och kyls ner till under 1 timme. Du känner det kraftiga suget och en kylande känsla som är smärtfri. Efter 1 timme tar vi bort munstycket och området masseras under några minuter.
Youtube från CBS morning.

VIKTIGT OM FETTREDUCERING MED KYLA - KONTRAINDIKATIONER

Du kan inte behandlas med fettreducering med kyla om du har någon av följande diagnoser:
- Raynauds sjukdom
- Graviditet
- Nyopererad (1 år)
- Inopererad medicinsk enhet
- Stark känslighet mot kyla
- Ljumsbråck
- Hepatit C

DET INGÅR EN FRI KONSULTATION

Det ingår alltid en fri konsultation där vi går igenom vilka områden som skall behandlas.
Denna konsultation tar ca. 15 minuter och är helt frivillig.
Boka din kostnadsfria konsultation här. Boka tid.

NY KROPP UTAN KIRURGI

Fettreducering med kyla ger snabbt synligt resultat efter några veckor.
Du slipper alla risker med ett kirurgiskt ingrepp.
Vetenskapliga studier har bevisat att Cryolipolysis efter en behandling kan reducera i genomsnitt 24 % fett.
Det går att behandla samma område upp till 4-5 ggr.
Det måste minst vara 4 veckor mellan behandlingarna.

 

VART TAR FETTET VÄGEN

När fettcellerna i underhuden kyls ner går det in Apoptos, vilket innebär naturlig celldöd. Muskler, huden samt nervtrådar klarar av denna kraftiga kyla. Det är endast fettcellerna som dör.
Det fett som är borta, är borta för alltid.

RESULTATET ÄR PERMANENT

I varje fettcell finns det Triglycerid som kroppens lymfsystem hand om. Du bör dricka lite mer vatten än du brukar och under den första månaden efter fettreduceringen promenera raskt eller jogga och hålla dig i rörelse för att öka förbränningen.

PRESS OCH FORSKNINGSARTIKLAR

Källa:
Klinisk effekt av icke-kirurgisk Cryolipolysis och dess effekter på perifera nerver. Coleman SR , Sachdeva K , Egbert BM , Preciado J. , Allison J. . Källa: Institutionen för kirurgi, NYU School of Medicine, 44 Hudson Street, New York, NY 10013, USA. LipoStructure@yahoo.com

Bakgrund:
Cryolipolysis tillhandahåller en metod för icke-invasiv fettreducering som signifikant reducerar underhudsfett i en grismodell utan uppenbar skada på huden och omgivande strukturer. Denna studie syftade till att avgöra om fettreducering hos människor som orsakats av kyla exponering förknippas med förändring i lokala sensoriska funktion eller nervfibrer.

Metoder:
I denna studie fick 10 patienter behandlades med en prototyp kylanordning. Fettreducering bedömdes i 9 av de 10 ämnena via ultraljud innan behandlingen och vid uppföljningsbesök. Sensorisk funktion bedömdes av neurologisk utvärdering (n = 9) och biopsier (n = 1) har samlats in för nerv färgning.

Sökresultat:
Behandlingen resulterade i en normaliserad fettskikt minskning med 20,4% vid 2 månader och 25,5% vid 6 månader efter behandling. Övergående minskning av känsla inträffade sex av nio personer bedöms av neurologisk utvärdering. Men tillbaka alla känsla av ett medelvärde av 3,6 veckor efter behandlingen. Biopsier visade ingen långsiktig förändring av nerv fiberstruktur. Det fanns inga bestående sensoriska förändringar eller observationer av hudskador i någon av de utvärderade ämnena.

Slutsats:
Noninvasiv Cryolipolysis resulterar i betydande fett minskning inom 2 månaders behandling utan att skada huden. Proceduren är förenad med blygsamma reversibla kortsiktiga förändringar i funktionen av perifera sensoriska nerver.

Ytterligare artiklar finns att läsa HÄR under pubmed.gov

REPORTAGE PÅ CBS MORNING

Läs vad pressen tycker, klicka bilderna

Tandblekning

Fina vita tänder med plasmaljusblekning. Vid plasmaljusblekning används plasmaljus för att aktivera blekningsgelen.

Läs mer

Spraytanning

Get Air Tan har gjort sig känt för sin unika formula som tar fram den perfekta solbruna färgen som anpassar sig till din egen pigment, utan att man blir orange eller fläckig. 

Läs mer

Carbon behandling

En ansiktsbehandling med carbon är den senaste peeling behandlingen med laserteknik och är mycket populär i USA. Man använder en kol-lotion som fotoförstärkare för att uppnå flera kosmetiska effekter på huden.


Läs mer

Plasma penna

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för att kunna strama upp slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi.

Läs mer

Huduppstramning

RF står för Radio Frekvensteknologi och är en icke kirurgisk behandling för huduppstramning som har kliniskt dokumenterad effekt.

Läs mer

Ytliga blodkärl

Med IPL-ljusteknik ta vi bort ytliga blodkärl. Vi kan behandla enstaka områden eller flera enligt ditt önskemål. 

läs mer

Infuzion

Läs mer

Hårborttagning

Hår växer i olika stadier: ”odling, vila och utsöndring”. Det innebär att det är ca. 30% av håret som försvinner efter varje behandlingstillfälle.

läs mer

Kavitation

Kavitation är ultraljudsvågor med låg frekvens. Det är helt ofarligt.
Behandlingen är smärtfri, lämnar inga ärr och har ingen läkningstid.
Man känner inte mer än en beröring från maskinens handtag och lite värme.

Läs mer

Cool lifting

Behandlingen som avlägsnar 10 år på 5 minuter!
Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande Botox och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis).

Läs mer

Fettreducering

Ny behandlingsteknik Cryolipolysis, fettreducering med kyla, fryser ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad.

läs mer

Behandling av acne

Vid acnebehandlingar använder vi oss av IPL-ljusteknik. 

Läs mer

Ta bort dina tatueringar

VI TAR BORT TATUERINGEN MED SÄKER YAG LASERTEKNIK
Q switched Nd:yag-laser är den mest beprövade, och säkra metoden för att avlägsna en tatuering. Lasern ger ingen ärrbildning som för 20 år sedan – då användes Rubinlaser, mekanisk borttagning eller kirurgi.

Läs mer