HUDUPPSTRAMNING

HUDUPPSTRAMNING (TISSUE TIGHTENING) MED MONOPOLAR RF

RF står för Radio Frekvensteknologi och är en icke kirurgisk behandling som har kliniskt dokumenterad effekt för huduppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. RF har använts inom kirurgin i över 70 år och har sedan flera år tillbaka vidareutvecklats och designats speciellt för skönhetsbehandlingar så som huduppstramning.

Hur går det till - klicka här.

NÄR SKA MAN INTE GENOMGÅ EN RF BEHANDLING?


- Då man har någon metall i området som ska behandlas.
- Vid muskelsjukdom eller skada.
- Diabetes
- Infektioner vid platsen som behandlas
- Cancersjukdomar
- Pacemaker
- Epilepsi
- Solbränna (färsk)
- Graviditet och amning

HUR GÅR HUDUPPSTRAMNINGEN TILL?

Systemet använder en sofistikerad behandlingselektrod som levererar en kontrollerad mängd RF energi som hettar till den djupa delen av huden (bindväven och underliggande fettvävnad samt bindvävssepta.) Den stigande temperaturen medför omedelbar uppstramning av hudens kollagen.

 

VAD HÄNDER EFTER RF BEHANDLINGEN?

Under de påföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagen fibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyftning av huden, reducering av rynkor, förnyelse av ansiktskonturer, bättre lyster, utstrålning och yngre utseende.

DET INGÅR EN FRI KONSULTATION

Det ingår alltid en fri konsultation där vi går igenom vilka områden som skall behandlas.
Denna konsultation tar ca. 15 minuter och är helt frivillig.
Boka din kostnadsfria konsultation här. Boka tid.

 

FÖRVÄNTADE RESULTAT AV HUDUPPSTRAMNING MED RF:

Behandlingen skapar fantastiska förbättringar utan att Du behöver ta till kirurgiska ingrepp och utan någon läkningstid. Du kan förbättra ansikts- och halskontur, få uppstramning av slapp hy, rynkreducering och få ökad lyster i huden. Behandlingen är väldigt säker och utförs utan bedövning, inga sår, inga ärr och ingen konvalecens.

ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM?

Behandlingen är inte smärtsam, det behövs ingen bedövning eller smärtstillande innan behandlingen. Det är vanligt att man känner att huden blir varm allteftersom värmen ökar men denna avtar omedelbart efter behandlingen.

 

NÄR SER MAN RESULTAT AV HUDUPPSTRAMNINGEN?

Uppstramningen syns under loppet av 2-6 månader. Bäst resultat ser man på personer med lätt förslappad hud som är mellan 35-65 år.

HUR LÅNG TID HÅLLER EFFEKTEN I SIG?

Effekten av huduppstramningen håller sig minst flera år beroende på ålder och hudens struktur. Kollagenuppstramning som man får av en RF behandling är permanent men tiden och åldrandets processer fortskrider i kroppen. Man kan få vrida klockan tillbaka men inte få den att sluta ticka. Individuella faktorer (solning, rökning och diabetes) bidrar till att huden åldras fortare och kan försämra resultatet.

Tandblekning

Fina vita tänder med plasmaljusblekning. Vid plasmaljusblekning används plasmaljus för att aktivera blekningsgelen.

Läs mer

Spraytanning

Get Air Tan har gjort sig känt för sin unika formula som tar fram den perfekta solbruna färgen som anpassar sig till din egen pigment, utan att man blir orange eller fläckig. 

Läs mer

Carbon behandling

En ansiktsbehandling med carbon är den senaste peeling behandlingen med laserteknik och är mycket populär i USA. Man använder en kol-lotion som fotoförstärkare för att uppnå flera kosmetiska effekter på huden.


Läs mer

Plasma penna

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för att kunna strama upp slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi.

Läs mer

Huduppstramning

RF står för Radio Frekvensteknologi och är en icke kirurgisk behandling för huduppstramning som har kliniskt dokumenterad effekt.

Läs mer

Ytliga blodkärl

Med IPL-ljusteknik ta vi bort ytliga blodkärl. Vi kan behandla enstaka områden eller flera enligt ditt önskemål. 

läs mer

Infuzion

Läs mer

Hårborttagning

Hår växer i olika stadier: ”odling, vila och utsöndring”. Det innebär att det är ca. 30% av håret som försvinner efter varje behandlingstillfälle.

läs mer

Kavitation

Kavitation är ultraljudsvågor med låg frekvens. Det är helt ofarligt.
Behandlingen är smärtfri, lämnar inga ärr och har ingen läkningstid.
Man känner inte mer än en beröring från maskinens handtag och lite värme.

Läs mer

Cool lifting

Behandlingen som avlägsnar 10 år på 5 minuter!
Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande Botox och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis).

Läs mer

Fettreducering

Ny behandlingsteknik Cryolipolysis, fettreducering med kyla, fryser ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad.

läs mer

Behandling av acne

Vid acnebehandlingar använder vi oss av IPL-ljusteknik. 

Läs mer

Ta bort dina tatueringar

VI TAR BORT TATUERINGEN MED SÄKER YAG LASERTEKNIK
Q switched Nd:yag-laser är den mest beprövade, och säkra metoden för att avlägsna en tatuering. Lasern ger ingen ärrbildning som för 20 år sedan – då användes Rubinlaser, mekanisk borttagning eller kirurgi.

Läs mer